Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO
Prodavnica
33.5%

Qplay RITO tricikl NOV

11.500 RSD

 • Boja:

  Teget
 • Brend:

  QPlay
 • Način slanja:

  Lično preuzimanje
 • Stanje:

  Novo bez etikete / pakovanja
 • Uzrast:

  10+
 • Tip korisnika:

  Fizičko lice

Na zalihama

Šifra proizvoda: 39761
Tricikl dobijen na poklon prošle godine, jednom vožen , ali nama nije zgodan jer smo previsoki, tako da ga iz tog razloga prodajemo. Potpuno je nov i nema oštećenja. Lično preuzimanje kod Zire. Rito je prvi QPlay multifunkcionalni sklopivi tricikl, koji se može koristiti za decu od 10 do 36 meseci. Za decu od 10 meseci se koristi kao guralica, od 24 meseca kao tricikl sa upravljanjem roditelja, a od 36 meseci kao tricikl koji deca sama voze. Najbolje od svega je što Rito možete lako sklopiti i odložiti u samostojećem položaju, koji zauzima veoma malo prostora ili ga skladištiti u automobilu u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Osim toga, kada je u sklopljenom položaju ne morate ga nositi, već ga možete gurati ili vući na točkovima. Uzrast: 10-36 meseci. Mekano i udobno sedište sa podupiračem za leđa koje se podešava, tako da mališani u njemu mogu i da spavaju. Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka i obruč koji se može skinuti. Podesiva teleskopska ručka za guranje. Ram tricikla napravljen od aluminijuma, što ga čini veoma lakim za vožnju. Priručna torbica. Korpa za skladištenje na zadnjoj strani koja može poslužiti za držanje igračaka ili za kupovinu. Podesiva tenda za zaštitu mališana sunca, vetra ili prašine. Tenda ima mrežu na zadnjoj strani, koja omogućava strujanje vazduha i nadzor nad mališanima. “Free-wheel” sistem za zaključavanje prednjeg točka uz pomoć dugmeta. Neklizajuće pedale. Podupirač za noge koji se lako može skinuti. Dimenzije sklopljenog tricikla: 85x38cm. Dimenzije rasklopljenog tricikla: 98x56x49cm. Točkovi od poliuretana (PU) jedinstveni proizvod koji nudi elastičnost gumenih točkova u kombinaciji sa čvrstoćom i izdržljivošću metalnih točkova Težina: 10kg.

Postavi pitanje prodavcu

Za sve dodatne informacije možeš postaviti pitanje prodavcu ispod proizvoda ili kontatirati našu korisničku podršku.

Možeš zatraži prodavcu da okači dodatne fotografije, raspitati se o stanju proizvoda, pitati gde je moguće lično preuzimanje, ponuditi nižu cenu...

Molimo te da sem u predviđenim poljima ne ostavljaš svoje lične podatke u tekstu poruke jer takva pitanja neće biti objavljena.

guest
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sva pitanja
guest
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sva pitanja