Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO

KAKO ODABRATI PRAVI POKLON ZA ROĐENJE?

28-02-2023
Darivanje novorođenčadi je veoma poseban trenutak koji unosi radost kako roditeljima, tako i bebi. Savršen poklon bi trebalo da obraduje roditelje, ali takođe da im bude od koristi. Ipak, odabir poklona nije jednostavan zadatak, pogotovo ako ne znate šta beba već ima ili šta je roditeljima najpotrebnije. Izdvojili smo nekoliko predloga, za koje mislimo da mogu biti korisni a da u isto vreme obraduju novorođenče i roditelje.

Odeća za bebe

Odeća za bebe je poklon sa kojim ne možete da omašite. Bebe brzo rastu, tako da će roditeljima poslužiti da imaju unapred spremnu garderobicu za naredni period. Možete izabrati nešto što je praktično, kao što su zeke i pidžamice ili nešto što je zabavno, poput raznih šarenih bodića sa aplikacijama. Ako kupujete odeću za novorođenče, pripazite da bude udobna i napravljena od prijatnih i prirodnih materijala, koji neće iritirati bebinu kožu. Trudite se da uzimate odeću za stariji uzrast od uzrasta bebe u trenutku kada kupujete poklon i vodite računa da je odeća prilagođena godišnjem dobu za koje ste odabrali veličinu.

Ćebići

Mekano i toplo ćebence je potrebno svakoj bebi! Može se koristiti i kao podloga za igru ili za dremku u šetnji. Vodite računa o materijalima, pošto je važno da bebi bude udobno i ušuškano dok ga koristi. Dodatno ćete obradovati roditelje ako odaberete boju koja će se slagati uz bebinu sobu, a ukoliko ste spremni da izdvojite malo više novca, nećete pogrešiti kupovinom kašmirskog ćebenceta.

Pelene

Pelene su neophodne svim roditeljima i budite sigurni da ih nikad nije previše! Osim pakovanja pelena, kreativan i zabavan poklon su torte od pelena. Torte od pelena možete pronaći i na BeeBoo platformi na sledećim linkovima: https://beeboo.rs/prodavac/dekor_torte-_od_pelena/  https://beeboo.rs/prodavac/marijana5/ 

Poklon korpa

Ukoliko ne možete da se odlučite samo za jednu stvar ili želite da sami napravite komplet proizvoda za roditelje i bebu, poklon korpa je pravi izbor. U korpu možete staviti sve vrste korisnih predmeta, uključujući pelene, maramice, kremu za pelensko područje, vlažne maramice, kapice, rukavice i slično. Ova korpa može biti i odličan način da roditeljima pružite različite proizvode koje mogu probati i tako im pomoći da otkriju koji proizvodi im odgovaraju.

Poklon vaučer

Ako niste sigurni šta da kupite za novorođenče, razmislite o kupovini vaučera za prodavnicu ili brend koji roditelji koriste. To će im omogućiti da sami izaberu šta im je potrebno.

Igračke za bebe

Igračke su neophodne za razvoj motoričkih sposobnosti i podsticanje senzornih sposobnosti. Možete izabrati nešto poput plišanih igračaka, zvečki, različitih ukrasa za krevetac, ili glodalica. Bitno je da su bezbedne za upotrebu i prilagođene uzrastu bebe. Nakit Privezak, narukvica, lanac ili minđušice od zlata ili srebra su večni pokloni. Takođe, uvek možete kupiti dijamant u blisteru koji je sa jedne strane investicija a sa druge strane ostavlja slobodu da kad beba poraste kreira komad nakita po sopstvenom ukusu. Dijamanti u blisteru dolaze u širokom rasponu cena, što ih čini poklonom za svačiji budžet. Na BeeBoo platformi možete pogledati izdvojenu ponudu poklona za rođenje Zlatare Andrejević na sledećem linku:    https://beeboo.rs/prodavac/zlatara/ 

Poklon za mamu

Sigurni smo da ćete malim znakom pažnje mnogo obradovati mamu! Iako je sva pažnja na novom članu porodice, darivanjem mame ćete joj čestitati što je donela bebu na svet i pokazati joj kako mislite na nju. Buket cveća je uvek dobrodošao, ali osim toga predlažemo lepu i udobnu spavaćicu ili drugi komad garberobe u kome će se osećati dobro. Ukoliko se ipak odlučite da poklonite nakit, možete izabrati komad koji će mama moći da nosi dok beba ne poraste.

Radosnice i otisci

Radosnice i prvi otisci su idealan način da se zabeleže važni momenti u bebinom odrastanju. Bebe brzo rastu i roditelji često imaju osećaj da nisu dovoljno uživali u svakom trenutku bebinog detinjstva, tako da će uz radosnice i prve otiske uspomene iz najmlađih dana ostati sačuvane.  Koji god poklon da odaberete, roditelji će vam biti zahvalni što sa njim delite njihovu sreću zbog dolaska novog člana porodice! Autor: BeeBoo redakcija Izvor fotografija: https://www.pexels.com/ 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *