Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO

Kako do dodatne zarade od stvari koje je Vaše dete preraslo?

BeeBoo je nova platforma koja na jednostavan način povezuje ljude koji žele da prodaju i kupe stare i nove dečije stvari. Kod nas ćete brzo i lako prodati sve što vam više nije potrebno, bilo da je u pitanju trudnička odeća, njihalica za bebe, ili igračke koje vaše dete više ne koristi. Registracija je jednostavna i potpuno besplatna, a kreiranje oglasa traje svega nekoliko minuta. Postani korisnik
1

Besplatno oglašavanje proizvoda

Ne samo da je registracija laka i besplatna, već se ni oglašavanje proizvoda ne naplaćuje. Potpuno besplatno možete da ulistate i oglasite na prodaju artikle na svom profilu i u svojoj virtuelnoj prodavnici. Jednom kada oglasite proizvod na BeeBoo, nije potrebno obnavljati ga; proizvod će ostati oglašen sve dok se ne proda ili dok ga ne uklonite iz vaše prodavnice.
2

Lako dođite do kupaca

BeeBoo je namenjen iskučivo za prodaju stvari za trudnoću, bebe i decu do 7. godina. Ukoliko su to stvari koje biste prodali, BeeBoo posetioci su vaši kupci, a mi ćemo se truditi da vas što pre sa njima spojimo kako biste ostvarili prodaju!
3

Sigurnost za prodavca i kupca

BeeBoo administratori pažljivo i detaljno proveravaju ponudu svakog prodavca kako bi kupci bili zaštićeni. Kao prodavac na BeeBoo možete očekivati minimalni povrat paketa, s obzirom na to da su sve porudžbine unapred plaćene.
4

Provizija se plaća samo  ukoliko je artikal prodat

Oglašavanje na BeeBoo platformi je besplatno, a provizija se naplaćuje samo u slučaju da je artikal prodat.

Rastite sa nama!

BeeBoo će biti tu za vas od samog početka trudnoće, pa sve dok vaši mališani ne krenu u školu. Bićemo tu da zajedno obeležimo važne događaje u detinjstvu vaše dece. Započnite svoje putovanje u roditeljstvo sa nama; rastite, učite, i razvijajte se uz nas. Za nekoliko godina, svet će biti mnogo drugačije mesto, ali ćemo i vi i mi biti snažniji i nežniji jer smo se oslonili jedni na druge.

Postani korisnik

Pošaljite nam poruku

Kontakt forma