Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO

Troškovi poštarine na Beeboo

Kada kupujete preko BeeBoo platforme, važno je imati na umu nekoliko ključnih detalja o troškovima isporuke. Evo svega što treba znati da biste se osigurali da vaša online kupovina bude što jednostavnija.

Trošak Isporuke Nije Uključen
Prva stvar koju treba da znate je da trošak isporuke nije uključen u cenu koju vidite i plaćate na sajtu. Ovo znači da ćete trošak dostave platiti kurirskoj službi pouzećem sem ukoliko prodavac nije drugačije naveo u oglasu. Cena poštarine zavisiće od opcije slanja koju dogovorite sa prodavcem. Sve porudžbine se šalju bez otkupa, te su i cene poštarine niže.

Izbor Načina Slanja
Trošak isporuke zavisi od načina slanja koji dogovorite sa prodavcem. Postoji više opcija dostave, ali je na vama i prodavcu da se dogovorite koja je najbolja za vašu pošiljku. Pre kupovine sa prodavcem se možete dogovarati u komentarima ispod željenog proizvoda, nakon kupovine dobijate kontakt prodavca pa se možete dogovarati i van BeeBoo platforme.

Preporuka Za Slanje
Iako nije obavezno, većina prodavaca na BeeBoo šalje porudžbine kao CC paket preko Pošte Srbije, zbog niže cene poštarine. Preko 90% pošiljaka na BeeBoo se šalje ovim putem, a cene za dostavu su sledeće:

• Do 3 kg: 200 RSD
• Od 3 kg do 5 kg: 250 RSD
• Od 5 kg do 10 kg: 300 RSD
• Od 10 kg do 15 kg: 350 RSD
• Od 15 kg do 20 kg: 400 RSD


Dodatne Informacije
Za bilo kakva dodatna pitanja u vezi sa načinima slanja, slobodno postavite pitanje prodavcu direktno ispod proizvoda na sajtu.

Poseban Slučaj – Pokloni
Ako kupujete poklon i želite da izbegnete bilo kakve dodatne troškove isporuke za primaoca, važno je da nas kontaktirate. Nakon što napravite porudžbinu, pošaljite nam mejl na podrska@beeboo.rs sa brojem porudžbine, a mi ćemo vam poslati uputstva za plaćanje poštarine.

Lično Preuzimanje
Ukoliko se odlučite za lično preuzimanje proizvoda, nećete imati nikakve dodatne troškove isporuke.

Kupovina od Više Prodavaca
Ako kupujete proizvode od više različitih prodavaca, primićete više odvojenih paketa. Važno je napomenuti da se za svaki paket posebno plaća poštarina.
Ovim vodičem želimo da vam olakšamo proces kupovine na BeeBoo, pružajući jasne i precizne informacije o troškovima isporuke. Ukoliko imate dodatnih pitanja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem mejla podrska@beeboo.rs.