Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO

O nama

BeeBoo je prva domaća e-market platforma specijalizovana za prodaju nove i polovne opreme za trudnice, bebe i decu.

Iza ideje koja se rodila 2021. godine stoje dve sestre: jedna kao mlada mama, a druga kao tetka. Primetile su odsustvo preglednog i jedinstvenog mesta na internetu na kome se osobe u ovim ulogama mogu informisati i opremiti. Iz tog razloga, BeeBoo je od sada tu za sve što je potrebno Vama i Vašim mališanima!

Zamišljen kao sajt koji pored olakšane kupovine pruža roditeljima zabavan i edukativan sadržaj, BeeBoo je stvoren sa težnjom da postane zajednica svih budućih i sadašnjih roditelja.

Želja nam je da kroz BeeBoo zajednicu olakšamo rešavanje roditeljskih nedoumica i briga, paralelno osnažujući i ohrabrujući sve roditelje i one koji su na tom putu.

Okupili smo tim ljudi od poverenja u svim relevantnim temama i cilj nam je da kroz spoj stručnjaka i roditelja pružimo prostor za sticanje znanja i praktičnih saveta.

Zbog čega odabrati BeeBoo?

1

Sve za decu na jednom mestu

Na BeeBoo ćete pronaći za čime god da ste u potrazi! Garderoba, igračke ili odeća za decu po mnogo povoljnijim cenama. Odaberite BeeBoo jer kod nas možete naći prave dragulje od proizvoda i proizvođača!
2

Imate višak stvari? Prodajte i zaradite

Deca brzo rastu, a roditeljima ostaje ogroman broj artikala koji im više nisu potrebni. Uz brz i efikasan sistem oglašavanja proizvoda, prodajte artikle koje je vaše dete preraslo ili mu nisu potrebni i time zaradite dodatni novac.
3

Kupite idealan poklon

Porodica i prijatelji susreću se sa izazovom odabira originalnog poklona koji će biti od koristi roditeljima i detetu. Na BeeBoo platformi možete dobiti preporuku za poklon za različite prilike kao što su rođenje, krštenje i rođendani.
4

Uštedite vreme

Roditelji su već preokupirani obavezama oko dece i suviše vremena troše na potragu za stvarima, a često ne umeju da odrede šta im je sve potrebno. Organizacija i pametni filteri našeg sajta učiniće proces kupovine efikasnijim.
5

Budite informisani

Velika i neobjedinjena ponuda na tržištu uslovljava da roditelji često ne mogu da dođu do najbolje opcije za kupovinu. Spajanjem velikog broja prodavaca i kupaca olakšaćemo proces potrage za bilo kojim proizvodom i njegovom najkonkurentnijom cenom.