Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO

Način plaćanja i isporuka

NAČIN PLAĆANJA

Proizvode koje naručite preko BEEBOO platforme za sada možete platiti na dva načina:

1. Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro, Dina) – Ukoliko ste kao način plaćanja izabrali platnu karticu bićete preusmereni na stranicu pružaoca platnih usluga – Raiffeisen bank. Na tom sajtu vršite unos podataka Vaše platne kartice. Ukoliko je transakcija izvršena, bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je rezervacija sredstava uspešno obavljena i tu ćete imati mogućnost da, ukoliko ste registrovani korisnik, sačuvate upotrebljenu platnu karticu na Vašem nalogu.

U roku od 7 dana rezervisana sredstva će biti skinuta sa kartice i biti prebačena na namenski račun BeeBoo platforme. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, bićete takođe vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo da platite na isti način ili možete izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo pružaocu platnih usluga kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama pružaoca platnih usluga. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi.

Korišćenjem platforme izjavljujete da ste obavešteni i da ste saglasni da se podaci o ličnosti dostave Raiffeisen banci, koja može podatke o ličnosti da obradi za svrhe izvršenja platne transakcije, kao i u cilju ispunjavanja zakonskih i drugih propisa, koja u sebi uključuje obaveza izveštavanja državnog organa, provere klijenata sa aspekta sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma i upravljanja rizicima.

2. Uplatom na račun – Celokupan iznos narudžbine plaćate putem naloga za uplatu koji možete videti na stranici za plaćanje. Ako ste odabrali plaćanje uplatom na račun, molimo Vas da uplatu izvršite u roku od 72 sata kako Vaša porudžbina ne bi bila otkazana.

ISPORUKA

Svaki prodavac ima pravo da izabere način isporuke iz ponuđenih načina isporuke na BeeBoo platformi. Prodavac će za svaki artikl u svojoj ponudi imati obavezu da unese okviran trošak isporuke, koji će se Kupcu prikazivati kao informacija prilikom kreiranja narudžbine. Ukoliko je Kupac kupio više proizvoda od istog Prodavca istovremeno, cene troškova dostave se ne sabiraju, već rastu proporcionalno dimenzijama i težini porudžbine. Trošak poštarine se plaća pouzećem ili na drugi način ukoliko je tako dogovoreno sa Prodavcem, a trošak naplaćen preko BeeBoo platforme je isključivo za cenu Proizvoda.

Molimo Kupce da obrate pažnju da kada kupuju proizvode iz različitih Prodavnica, stići će im zasebni paketi od svake Prodavnice i za svaki će biti naplaćena poštarina (osim u slučajevima gde je Prodavac ponudio besplatnu poštarinu).

Ukoliko se cena poštarine koju je Prodavac naveo u opisu Proizvoda razlikuje od stvarne cene koja se utvrdi prilikom slanja proizvoda, preporuka BeeBoo platforme je da razliku u ceni troškova isporuke snosi Prodavac, zbog rejtinga svoje Prodavnice i dobrih poslovnih običaja.

Ukoliko je Prodavac ponudio besplatnu isporuku za određeni artikal, isti je dužan da istu i obezbedi za navedeni Proizvod, ali ne i za ostale Proizvode iz svoje ponude.

Prodavac može ponuditi opciju ličnog preuzimanja Proizvoda, gde u Opisu proizvoda mora jasno i nedvosmisleno navesti tačne Uslove (da li Kupac sam preuzima, da li Prodavac lično dostavlja, u kom gradu i na kom području). Za Proizvode kupljene preko BeeBoo platforme Prodavac nema pravo da vrši naplatu od Kupca, već naplata za ostvarene Porudžine ide isključivo preko opcija za naplatu koje nudi BeeBoo platforma. Ukoliko je artikal preuzet lično, Prodavac je dužan da dostavi nedvosmisleni dokaz da je proizvod isporučen Kupcu, kako bi BeeBoo platforma bila u mogućnosti da mu prosledi novac za prodati Proizvod.

Prodavac je dužan da u najkraćem vremenskom periodu od trenutka slanja dostavi BeeBoo platformi broj pošiljke i naziv kurirske službe preko koje je Porudžbina poslata ili u slučaju ličnog preuzimanja drugi nedvosmisleni dokaz da je Kupac dobio kupljeni Proizvod. BeeBoo platforma na ovaj način prati proces prodaje. Nakon dostavljanja informacija i isteka perioda od 14 dana od preuzimanja proizvoda, platforma prosleđuje prodavcu sredstva od prodatog proizvoda.

Prodavnice na BeeBoo Platformi mogu ponuditi dostavu i van teritorije Srbije, s tim da su u tom slučaju oni odgovorni za celokupan proces isporuke Proizvoda kupcu.

Uobičajeno vreme isporuke je između 3 i 7 radnih dana – od dana porudžbine. Obratite pažnju da pojedine prodavnice, posebno one koje nude personalizovane proizvode, imaju naznačen rok za izradu Proizvoda. U tom slučaju se produžava očekivani rok isporuke za vremenski period naznačen za izradu Proizvoda.

Molimo obratite pažnju da kada kupujete proizvod na BEEBOO Platformi, zasnivate direktan (pravno obavezujući) ugovorni odnos sa pojedinačnom Prodavnicom i stoga je odgovornost dostave na navedenoj Prodavnici (pravnom ili fizičkom subjektu), a uslovi isporuke su naznačeni u okviru Uslova korišćenja navedene Prodavnice. Pojam Prodavnice je definisan u Uslovima korišćenja BeeBoo platforme. BeeBoo d.o.o. nije odgovoran i nema kontrolu nad pošiljkama.

COVID 19 – NEPREDVIĐENE OKOLNOSTI DOSTAVE

Kurirske službe se u ovom trenutku suočavaju sa nepredvidivim okolnostima na koje utiče COVID-19. Molimo Vas da imate razumevanja, može se dogoditi da porudžbina bude zadržana u pošti duži period od očekivanog. Imajte u vidu, da postoji mogućnost da kurirske službe ne postignu da ostvare svaku dostavu. U tom slučaju, potrebno je dodatnih 2-3 dana van očekivanog roka za realizovanje isporuke.

BeeBoo platforma nije odgovorna ukoliko paket kasni sa isporukom ili je izgubljen.