Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO

Dostava

Svaki prodavac bira način/načine isporuke od ponuđenih načina isporuke na BeeBoo platformi. 

 
  1. SLANJE PUTEM KURIRSKIH SLUŽBI 

Trošak poštarine se plaća pouzećem ili na drugi način ukoliko je tako dogovoreno sa Prodavcem, a trošak naplaćen preko BeeBoo platforme je isključivo za cenu Proizvoda. Molimo Kupce da obrate pažnju da kada kupuju proizvode iz različitih Prodavnica, stići će im zasebni paketi od svake Prodavnice i za svaki će biti naplaćena poštarina (osim u slučajevima gde je Prodavac ponudio besplatnu poštarinu). Ukoliko je Prodavac ponudio besplatnu isporuku za određeni artikal, dužan je da istu i obezbedi za navedeni Proizvod, ali ne i za ostale Proizvode iz svoje ponude.

Prodavac je dužan da u najkraćem vremenskom periodu od trenutka slanja proizvoda dostavi BeeBoo platformi broj pošiljke i naziv kurirske službe preko koje je Porudžbina poslata ili u slučaju ličnog preuzimanja drugi nedvosmisleni dokaz da je Kupac preuzeo kupljeni Proizvod. BeeBoo platforma na ovaj način prati proces prodaje. Nakon dostavljanja informacija i isteka perioda od 14 dana od preuzimanja proizvoda, platforma prosleđuje prodavcu sredstva od prodatog proizvoda.

Molimo prodavce da čuvaju potvrdu kurirskih službi za preuzete artikle, sve do trenutka dok im ne legne zarada od prodatog proizvoda na tekući račun.

Prodavac će za svaki artikl u svojoj ponudi imati obavezu da unese okviran trošak isporuke, koji će se Kupcu prikazivati kao informacija prilikom kreiranja narudžbine. 

Ukoliko je Kupac kupio više proizvoda od istog Prodavca istovremeno, cene troškova dostave se ne sabiraju, već rastu proporcionalno dimenzijama i težini porudžbine. 

 

– Post express

Pošiljku možete predati na šalterima neke od ekspozitura Pošte Srbije ili odabrati opciju da kurir pošiljku preuzme na željenoj adresi u dogovoreno vreme. Putem sajta

http://www.postexpress.rs

možete izračunati cenu usluge, na osnovu tipa usluge i karakteristika paketa, pratiti tok putovanja pošiljke i informisati se o kompletnoj ponudi Post Ekspresa. Post express pošiljke isporučuju se na adresi primaoca u svim mestima širom Srbije. Masa Post-express pošiljke može biti najviše 20 kg, a maksimalne dimenzije su 60x50x50 cm.

Kontakt telefoni Post expressa su 011/3 607 607 ili 0800 100 808 (besplatan poziv iz fiksne mreže).

Sve informacije o Post-express uslugama možete dobiti na sledećem linku:

http://www.postexpress.rs

Ukoliko je vaša porudžbina poslata kompanijom Post express njeno kretanje možete pratiti na sledećem linku:

https://www.posta.rs/lat/alati/pracenje-posiljke.aspx

Ukoliko Vas interesuje trošak dostave za porudžbine koje se šalju putem kurirske službe Post express, više informacija možete dobiti na sledećem linku:

https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=pismonosneSrb

  – City express

Maksimalna težina pojedinačne pošiljke iznosti 50kg, a postoji i mogućnost slanja paleta i vangabaritnih pošiljki, maksimalne težine do 600kg. Uvek je moguće ugovaranje različitih tarifa prema posebnim potrebama i zahtevima klijenata. Telefon njihovog Kontakt centra je 0800/30 93 000 (besplatan poziv iz fiksne mreže). 

Za sve detalje, pogledajte sledeći link:

www.cityexpress.rs

Kompanija City Express u saradnji sa svojim partnerima OMV Srbija, PS Mihajlović i Trafika maloprodajnim lancima vrsi uslugu preuzimanja i isporuke pošiljki fizičkim i pravnim licima. EXPRESS Preuzimanje i primanje pošiljki je moguće, za sada, na 47 OMV benzinskih stanica, 63 PS Mihailović benzinskih stanica, preko 30 nezavisnih PS jedinica i 25 Trafika kiosk objekata sirom Srbije. Više informacija o usluzi, cenama i vrstama pošiljki koje je moguće poslati/ primiti, kao i kompletan spisak lokacija možete pronaći na sledećem linku:

www.cityexpress.rs/parcel-shop

Ukoliko je vaša porudžbina poslata kompanijom City express njeno kretanje možete pratiti na sledećem linku:

Praćenje pošiljaka

Ukoliko Vas interesuje trošak dostave za porudžbine koje se šalju putem kurirske službe City express, više informacija možete dobiti na sledećem linku:

Cenovnik usluga u domaćem transportu

  – Aks express kurir

Usluga danas za sutra podrazumeva preuzimanje i isporuku Vaše pošiljke u roku od jednog radnog dana od momenta preuzimanja. U cenu su uračunata dva pokušaja dostave, nakon kojih se pošiljka vraća pošiljaocu. Između ostalog, možete odabrati i uslugu elektronske potvrde o uručenju pošiljke, u vidu SMS poruke. Aks express kurir nudi mogućnost slanja vangabaritnih pošiljki do 2m. 

Naručivanje usluge danas za sutra možete izvršiti na neki od sledećih načina:

Pozivanjem Call centra od 08h do 15h (015/600-600; 011/404-9720)

Korišćenjem portala 

www.akskurir.com

Korišćenjem android aplikacije ovde.

 

Ukoliko je vaša porudžbina poslata kompanijom Aks express kurir njeno kretanje možete pratiti na sledećem linku:

http://www.akskurir.com/Tracking/index

Ukoliko Vas interesuje trošak dostave za porudžbine koje se šalju putem kurirske službe Aks express kurir, više informacija možete dobiti na sledećem linku:

Cenovnik

  – Bex express

Pošiljke se preuzimaju i dostavljaju svakog radnog dana, od vrata do vrata, po principu danas za sutra.  Kurira možete zakazati pozivom Kontakt centra na 069/640 640, 066/3 555 000 ili 011/6 555 000, zatim Online i preko Android aplikacije.

Sve informacije u vezi sa Bex express kurirskom službom možete videti na sledećem linku:

Ukoliko treba da primite pošiljku, a zauzeti ste i nemate vremena da čekate kurira kod kuće, možete reći osobama koje Vam šalju pošiljku da naznače adresu Paket Shopa kao adresu primaoca (uz vaše podatke). Tako naznačenu i poslatu pošiljku možete preuzeti u Paket Shopu sutradan do 18, 19 ili 20h (u zavisnosti do koliko sati radi obližnji Paket Shop). Ukoliko niste stigli da pozovete kurira, a poslali biste pošiljku koja treba da stigne sutradan, tu je uvek Paket Shop, koji prihvata pošiljke do 18, 19 ili 20h (u zavisnosti do koliko sati radi obližnji Paket Shop).

Spisak paket shopova dostupan je na sledećem linku: 

https://bex.rs/paketshopovi.php

Ukoliko je vaša porudžbina poslata kompanijom Bex express kurir njeno kretanje možete pratiti na sledećem linku:

https://bex.rs/onlinepracenjeposiljke.php

Ukoliko Vas interesuje trošak dostave za porudžbine koje se šalju putem kurirske službe Bex express, više informacija možete dobiti na sledećem linku:

https://www.bex.rs/cenovnikusluga.php

  – D express

D express nudi opcije slanja dan za dan i danas za sutra. Dostave iz Beograda za Beograd vrše se u roku od 3 sata od trenutka preuzimanja pošiljke.

Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 011 331 3333 ili na sajtu:

https://www.dexpress.rs/rs

Kompanija D express nudi mogućnost preuzimanja, u vreme koje Vam odgovara na 30 lokacija u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. D Paketomati su postavljeni na Nis petrol i Gazprom benzinskim stanicama, rade 24 časa dnevno, jednostavni su i bezbedni za upotrebu.

Trenutni spisak lokacija paketomata možete videti na sledećem linku: 

https://www.dexpress.rs/rs/lokacije

Ukoliko je vaša porudžbina poslata kompanijom D express kurir njeno kretanje možete pratiti na sledećem linku:

https://www.dexpress.rs/rs

Ukoliko Vas interesuje trošak dostave za porudžbine koje se šalju putem kurirske službe D express, više informacija možete dobiti na sledećem linku:

https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik

 
  1. LIČNO PREUZIMANJE

Prodavac može ponuditi opciju ličnog preuzimanja Proizvoda, gde u Opisu proizvoda mora jasno i nedvosmisleno navesti tačne Uslove (da li Kupac sam preuzima, da li Prodavac lično dostavlja, u kom gradu i na kom području). Za Proizvode kupljene preko BeeBoo platforme Prodavac nema pravo da vrši naplatu od Kupca, već se naplata za Porudžine vrši isključivo preko opcija za naplatu koje nudi BeeBoo platforma. Ukoliko je artikal preuzet lično, Prodavac je dužan da dostavi nedvosmisleni dokaz da je proizvod isporučen Kupcu, kako bi BeeBoo platforma bila u mogućnosti da mu prosledi novac za prodati Proizvod.

Lično preuzimanje podrazumeva da se kupac i prodavac dogovore i lično susretnu na dogovorenom mestu radi realizacije preuzimanja proizvoda.

Kupac treba da predmet preuzme na:

– adresi koju je prodavac napisao u opisu proizvoda ili

– adresi koju su zajedno dogovorili prodavac i kupac.

Prodavac može isporučiti proizvod lično ukoliko je tako dogovoreno sa kupcem.

Kupac na licu mesta treba da proveri stanje predmeta pre nego što ga preuzme. Ukoliko kupac utvrdi da mu predmet ne odgovara on nije dužan da ga preuzme. U slučaju da kupac nije preuzeo artikal potrebno je da BeeBoo platformi dostavi informaciju o odustanku od kupovine, kako bi mu novac za plaćeni proizvod bio refundiran u najskorijem roku.

 

Ostale informacije:

Prodavnice na BeeBoo Platformi mogu ponuditi dostavu i van teritorije Srbije, s tim da su u tom slučaju oni odgovorni za celokupan proces isporuke Proizvoda kupcu. Novac će prodavcu biti uplaćen 14 dana od trenutka kada kupac preuzme proizvod.

Uobičajeno vreme isporuke je između 3 i 7 radnih dana – od dana porudžbine. Obratite pažnju da pojedine prodavnice, posebno one koje nude personalizovane proizvode, imaju naznačen rok za izradu Proizvoda. U tom slučaju se produžava očekivani rok isporuke za vremenski period naznačen za izradu Proizvoda.

VAŽNA INFORMACIJA: Kada kupujete proizvode na BEEBOO Platformi, zasnivate direktan (pravno obavezujući) ugovorni odnos sa pojedinačnom Prodavnicom i stoga je odgovornost dostave na navedenoj Prodavnici (pravnom ili fizičkom subjektu), a uslovi isporuke su naznačeni u okviru Uslova korišćenja navedene Prodavnice. Pojam Prodavnice je definisan u Uslovima korišćenja BeeBoo platforme. BeeBoo d.o.o. nije odgovoran i nema kontrolu nad pošiljkama.