Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO
Prodavnica

Projektor Happy Birthday NOVO

1.299 RSD

beeboo info icon

Prikaži kontakt telefon ovog prodavca

Na BeeBoo.rs možeš kupovati na dva načina:
1.

Direktan kontakt sa prodavcem: Klikom na link iznad stupaš u direktan kontakt sa prodavcem.

2.

BeeBoo Bezbedna Kupovina: Porudžbinu praviš direktno preko sajta, mi komuniciramo sa prodavcem i mi čuvamo tvoj novac dok nam ne potvrdiš da si preuzeo/la proizvod i da je sve u skladu sa oglasom.

beeboo info icon

Ukoliko po preuzimanju porudžbine iz bilo kog razloga želiš da vratiš proizvod, BeeBoo Bezbedna Kupovina ti garantuje da je to moguće.

beeboo info icon

BeeBoo provizija za uslugu BeeBoo Bezbedne Kupovine iznosi 15% od cene proizvoda, a najmanje 250 RSD.


Na zalihama

Šifra proizvoda: 58864 Grad prodavca: Beograd

Dečji rođendanski projektor sa šest različitih slajdova sa rođendanskom tematikom je fantastičan dodatak svakoj proslavi, pretvarajući običnu zabavu u izvanredan događaj ispunjen živopisnim vizuelnim sadržajem i prazničnim veseljem. Evo kako svaki od šest slajdova može doprineti da rođendansko iskustvo bude zaista posebno:

1. Baloni i konfete
Prvi slajd je sve o hvatanju suštine klasične rođendanske zabave. Sadrži nalet šarenih balona, svetlucave konfete i trake. Živahne slike unose osećaj uzbuđenja i svečanosti u prostoriju, čineći da se svi osećaju kao da su u centru akcije zabave.

2. Ekstravagancija rođendanske torte
Ovaj slajd prikazuje lepo ukrašenu rođendansku tortu sa svecicom. Bilo da se radi o višeslojnoj torti ili čudnom kolaču, ovaj slajd naglašava važnost rođendanske torte u proslavi. Deca će voleti da vide ukusne i maštovite torte projektovane na zidove, dodajući slatki dodir zabavi.

3. Kruna za zabavu i masnice
Sa asortimanom šarenih masnica za zabavu i traka, ovaj slajd dodaje interaktivni i razigrani element zabavi. Ovaj slajd je savršen za stvaranje živahnog, interaktivnog okruženja u kojem svako može da se pridruži proslavi.

4. Rođendanska scena
Ovaj tobogan postavlja potpunu scenu zabave, uključujući puno poslastica za zabavu, balona i poklona. Scena prikazuje suštinu užurbanog okruženja za zabavu i čini da se deca osećaju kao da su okružena svim zabavnim elementima prave rođendanske zabave. To je odličan način da se svi urone u proslavu.

5. Rođendanska scena sa balonima
Poslednji slajd je prilagodljiv, omogućavajući vam da projektujete rodjendansku scenu sa balonima. Ovaj slajd daje jedinstven dodir proslavi, čineći da se rođendansko dete oseća posebno. To je divan način da učinite događaj nezaboravnim.

6. Natpis BIRTHDAY HAPPY

Kako to radi
Korišćenje projektora je jednostavno i intuitivno. Umetnite izabrani slajd u projektor, podesite fokus tako da odgovara području projekcije i gledajte kako slajd oživljava na zidu ili plafonu.
Stvaranje magičnog iskustva, sa svakim slajdom, projektor oživljava drugačiji aspekt rođendanske proslave, omogućavajući vam da kreirate dinamično i impresivno okruženje za zabavu. Od uzbuđenja balona i torte, ovaj projektor osigurava da svaki trenutak rođendanske proslave bude ispunjen vizuelnim užitkom.

Ukratko, dečiji rođendanski projektor sa šest tematskih slajdova nudi svestran i privlačan način da transformišete bilo koji prostor u okruženje za svečanu zabavu. Svaki slajd dodaje svoj poseban dodir, osiguravajući da proslava rođendana bude i magična i nezaboravna.

Rodjendanski decji projektor
Materijal: plastika
Boja: roze
Dimenzije: 8 x 7 x 5 cm
6 razlicitih rodjendanskih slajdova
Baterije nisu ukljucene u cenu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *