Prodaj i kupuj na BeeBoo.rs!

Jer smo tu da ti ulepšamo i olakšamo roditeljstvo

Imamo 10 razloga da se registruješ:

REGISTRUJ SE BESPLATNO
Prodavnica

Muzička vrteška za krevetac Ocean NOVO

3.999 RSD

beeboo info icon

Prikaži kontakt telefon ovog prodavca

Na BeeBoo.rs možeš kupovati na dva načina:
1.

Direktan kontakt sa prodavcem: Klikom na link iznad stupaš u direktan kontakt sa prodavcem.

2.

BeeBoo Bezbedna Kupovina: Porudžbinu praviš direktno preko sajta, mi komuniciramo sa prodavcem i mi čuvamo tvoj novac dok nam ne potvrdiš da si preuzeo/la proizvod i da je sve u skladu sa oglasom.

beeboo info icon

Ukoliko po preuzimanju porudžbine iz bilo kog razloga želiš da vratiš proizvod, BeeBoo Bezbedna Kupovina ti garantuje da je to moguće.

beeboo info icon

BeeBoo provizija za uslugu BeeBoo Bezbedne Kupovine iznosi 15% od cene proizvoda, a najmanje 250 RSD.


Na zalihama

Šifra proizvoda: 55481 Grad prodavca: Beograd

Muzička pokretna vrteška za bebe sa plišanim morskim životinjama i zvezdama je divan dodatak svakom krevecu, dizajniran da očara i umiri vašeg mališana svojim očaravajućim šarmom. Ovaj igracka ima rotirajuću vrtešku ukrašenu mekim, plišanim morskim životinjama — poput prijateljskih rakova, plavih riba kao i zvezdama koje stvaraju čudan podvodni prizor.
Umirujuća muzika dodaje dodatni sloj udobnosti, često puštajući nežne uspavanke ili umirujuće melodije koje mogu pomoći da uspavate bebu. Kombinacija rotirajućih pokreta i melodičnih melodija može stvoriti spokojno okruženje, olakšavajući vašoj bebi da odleti u zemlju snova.
Plišane morske životinje su napravljene od visokokvalitetnih, hipoalergenih materijala koji su bezbedni i mekani na dodir, osiguravajući da nisu samo vizuelno privlačni, već i nežni prema nežnoj koži vaše bebe. Zvezde dodaju dašak magije, čineći ga udobnim i privlačnim prostorom.
Sve u svemu, ova muzička pokretna vrteška na navijanje služi i kao prelep ukrasni komad i praktičan alat za smirivanje i angažovanje vaše bebe, pretvarajući krevetac u mirnu i očaravajuću oazu.
Boja: bela

Materijal: plastika, tkanina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *